за моя секс, суинг, тройки, групи и всичко забавно, което правя…

Суинг майсторът

секс, sex, възбуда, страст, копнеж, желание, чукане, ебане, изневяра, болка, ревност, суинг, swinging

Суинг BG

Той имаше най-големия член, който бях зървала на живо. И сега ме полазват тръпки на сладка отмала като си припомня вида му и как го насочва към мен. Никога не можа да го вкара целия. Не зная дали някога е успявал изобщо…

Не беше моят тип. Единствено високото му слабо тяло се вписваше в рамките на предпочитанията ми… и огромният член.

Но след първия секс в клуба, където бяхме с още 1 двойка и него – когато той не престана да ме държи в обятията си, – аз се предадох.

Още от по-рано ми беше станал симпатичен с начина си на писане – живо и убедително, за разлика от повечето изявяващи се в онзи така популярен сайт…

Развихри фантазията ми с писмата си – превърна се в мистериозния единак, изписах му ореол на най-посветен в тайните на суинга. Не знаех тогава, че тайните са вътре в нас.

След първия секс помежду ни, той стана моят идол. Вслушвах се във всичките му съвети по каквито и да било въпроси. Казваше ми колко недобре се държи с мен мъжът ми, а аз вече го знаех. Казваше ми колко много повече заслужавам – повярвах (оттогава не съм спирала). Обграждаше ме с внимание и загриженост. По интернет.

Така продължи няколко месеца.

Срещахме се неведнъж с него и партньора ми.

Правихме секс или по–скоро опити за секс – напрежението между трима ни беше твърде голямо, за да позволи на телата да се отпуснат…

Не исках да нараня мъжа си, както той безапелативно го беше сторил няколко месеца по-рано…

Но исках този мъж.

Примирах, копнеех, желаех го!

Така добре боравеше с тялото си…

Докато си говорим тримата, той присяда плътно до мен и гледайки мъжа ми в очите, плъзва ръка под моята блузка, стигайки до голата гърда…

Стомахът ми се присвива сладко до днес при този спомен…

След онова посещение не го видях задълго.

Имахме „семейни” разногласия. Отстъпих.

Сякаш не умирах да го видя…

Моят компромис поуталожи безпокойството.

И скоро той отново стана разрешен плод.

Една вечер партньорът ми почти импровизирано ме отведе на частно парти в клуба. Където знаехме, че ще бъде и той.

***

Къпана – още с мокра коса, – слизам от колата. Студеният въздух се шмугва под тънката рокля, погалва ме – без бикини съм, – усещам го като приятен натрапник.

Вратата се отваря след първото позвъняване. На входа е той. Мога да контролирам пулса си, мога… Очите не ме издават, не блестят… Бузите със сигурност не са порозовели, защо ли да са? Колко е хубаво, че пак го виждам – след толкова време.

Не смея да го докосна.

Искам да го прегърна и да забравя всичко друго…

Не смея.

Той е вежлив, внимателен. Чувства колко тънък е ледът, по който стъпваме. И тримата разбираме каква игра играем: те – ясно, аз – не дотам. Пулсът в ушите ми заглушава ясната мисъл.

Въвежда ни в основното помещение. Вихри се някаква разновидност на гол покер. 3 двойки са. Всички участват активно.

Не познавам никого.

Сякаш вливаме нова енергия в компанията. Всички искат да се включим.

Отказвам.

Нямам против партньорът ми да се присъедини. Всъщност, каквото и да направи, в момента не би ме заболяло особено.

Седнала съм отстрани и гледам.

Той някак се озовава до мен – също не участва в купона.

Прегръща ме приятелски. Откликвам…

Зоркото око на партньора ми ме сковава. Нищо че ме гледа иззад гърдите на една от участничките, която изпълнява мисия да му разкопчае ризата, но не свършва дотам, а полазва по тялото му, отърквайки се в него и разтваряйки своята дреха току пред лицето му. Гърдите й – хубави лисичи муцунки – щръкват с остри зърна на сантиметри от устата му… Той се опитва да ги хване с устни, тя се смее и навреме се отдръпва. Той е червен от вълнение, тя се отдава на неговата близост…

Това ме разсейва за минути, но играта приключва без пряко продължение и моите усещания ме поглъщат обратно.

Другите шумят – не ги чувам. Някой казва нещо по наш адрес. Няма значение.

Той ме е прегърнал. Прегръдка, създадена за моето тяло. Пазеща и топла. Говори ми нещо… Омаята ме превзема.

Партньорът ми вече е върху една от девойките и яростно я чука. Краката й подскачат върху раменете му.

Няма значение.

Аз съм до него.

Всичко се развива на забавен каданс – наоколо е бързо, шумно и незасягащо ни, а ние сме там, почти без да се движим,… даже не зная дали и докъде ще стигнем…

Той ме съблича на порции, без да бърза. Гали – с ръце, с устни. Милва с думи. Потапя ме в собственото си его, където аз съм безпомощна и изцяло негова.

Но…

Моят партньор изглежда разбира, че ме няма вече и идва бързо да ме издърпа обратно в реалността.

Където, както оглеждайки се установявам, хората се чукат яростно един друг – вече всеки е правил поне веднъж секс с всички от противоположния пол и се оглежда за свежа плът…

Партньорът ми иска да бъде с мен, но първо ще си поиграе.

Аз съм като кукла в ръцете му – състоянието, в което ме приема от другия мъж.

За това си мечтая – двамата мъже, които харесвам, – накуп.

Но първо трябва да преживея нещо, което дразни фантазията на мъжката част – не и моята, – френска любов от една от девойките. Мисля, че беше тази, която разкопча ризата на партньора ми в началото на вечерта.

Мъча се да се вживея, не успявам – никога не съм можела.

И без да го искам, ставам свидетел на нещо потресаващо.

Един от мъжете (трътлесто, устато добиче), хваща девойката, която ми прави френска, за косата и натъпква мекия си член в гърлото й.

Тя се дави и дърпа, което разпалва още повече свинската му похот.

Мъжът ми или аз (или и двамата) се намесваме леко, колкото прасето да се откаже с нецензурни излияния към невинното момиче.

Случилото се ме охлажда. За известно време.

Двамата мъже, които имат значение, ме отвеждат в друга част на помещението, където не съм пряк свидетел на оргията на останалите.

На тъмно, само с тях…

***

Върху някакъв надуваем дюшек съм. На колене. Галя го по тестисите с език. Той е прав пред мен – свел глава, – гледа ме отвисоко. Ръцете му не ме докосват отначало – сякаш да не развалят гледката на старателно извиващия се около слабините му бял врат. Пъхва ръце под мишниците ми и ме вдига, за да целува шията, надолу към гърдите, но тях не докосва.

Партньорът ми гледа. Пределно възбуден е, стиска големия си член и ме гледа втренчено – това ме връща към заниманието с още по-голям хъс.

Облизвам, смуча, дразня с грапав език, гледам право нагоре – в очите му. Затварям своите. В ушите ми бушува кръв. По устните ми трепти неговият пулс. Стискам с две ръце основата на голямото чудовище. Карам го да се подува с всяко засмукване. Ръцете му приклещват все по-здраво моята глава. Затворили са ушите ми, не чувам друго, освен него – чрез тялото му.

В точно пресметнат момент други 2 ръце ме сграбчват внезапно за кръста, повдигат ме и в мен влиза онова огромно парещо нещо, което твърде търпеливо чака досега, встрани от действието…

То иска да ме пробие – в отмъщение, че съм го пренебрегвала, че съм предпочела друг. Толкова много съм искала точно това, че го поемам без болка, натискам се в него, а то ми отвръща с по-голяма сила – бута ме към другото голямо нещо, иска да го натъпче дълбоко гърлото ми. Не ми харесва – дърпам се, но не го изпускам от устата си. Борбата продължава няколко минути в двете посоки… Мъжът отзад свършва болезнено.

Изправям се рязко. Никак не ми харесва да бъда наказвана – знам, че не го заслужавам. Сексът, който започна като влудяваща игра, сега стана бичуване, желание за мъст.

Партньорът ми ме гледа надменно, вербално се преструва на изненадан от моето решение, но в гласа му има жлъч, трудно я крие.

Виждам, че оттук нататък ще става по-зле. Искам да си тръгваме…

Той ме връща обратно насила, иска още да гледа как го лапам на човека, заради когото съм тук и заради когото го яде ревност.

Не!

Няма да ме унижи повече.

Обличаме се бързо. Минавайки покрай останалите, които изключихме от нашата игра, чувам: „Тя е фригидна…”.

Обръщам се – прасето ме гледа със свинските си очички насмешливо-предизвикателно. Питам дали е казал нещо по мой адрес. Хили се мазно и отрича.

Това е капакът на лошото ми настроение.

***

Партньорът ми отричаше известно време, че се е опитвал да ме злепостави, да ме нарани. Няколко дни по-късно все пак призна, че като е знаел колко харесвам другия мъж, някак е искал да ми напомни за себе си, да ми покаже кой е моят мъж, да ме научи на поведение…

Изводите към онзи момент: след тази случка, мисля, станах изключително предпазлива, не демонстрирах отношението си към мъжа, за когото не спирах да мисля, заживях двойнствен живот.

Няколко месеца по-късно изневерих с него. Първа и последна изневяра.

През това време на мен са ми изневерявали многократно…

Здраве да е.

Нали всичко свърши?!

2 коментара Получавайте известия за коментарите


 1. Анонимен

  Историите са пикантни, пишеш увлекателно! 🙂
  Изчетох всички почти на един дъх. Животът ти е динамичен, интeрeсен… Един въпрос само, отговорът, разбира се, не е задължителен – не се ли страхуваш, че от толкова случайни контакти ще се раболееш от някакава полово предавана болест, което от своя страна е рисково и за хората с които спиш? Не разбирай въпросът ми като упрек! Наистина ми е любопитно как намираш решение на този проблем – или просто се оставяш на съдбата? (За презеравтивите е ясно.) Благодаря предварително, ако решиш разбира се да ми отговориш!

  Поздрави!

  май 30, 2012 @ 14:11


 2. Четиво

  Здравей, благодаря ти за интереса 🙂

  Разбира се, че има риск. Презервативите не са абсолютното предпазно средство.

  Ще ти кажа защо не съм изпитвала страх:
  – преценявала съм партньорите си като достатъчно добре предпазващи себе си хора;
  – не съм си патила от половопреносими болести и нямам натрупани страхове;
  – винаги съм вярвала на интуицията си.

  И осъзнавам, че въпреки горното, съм била твърде уязвима.
  Всичко, обаче, приключи добре.

  Сега, когато не уважавам вече суинга и честата смяна на партньори, си давам сметка колко късмет съм имала наистина :))

  Поздрави и от мен!

  юли 17, 2012 @ 14:09

Отговор