за моя секс, суинг, тройки, групи и всичко забавно, което правя…

От снощи

секс, sex, възбуда, страст, желание, чукане, ебане

Секс набързо...

Предупредих го, че ако се харесаме ще искам веднага секс…

Една седмица размяна на полусериозни, полузакачливи реплики по скайп.
Гъдел за еротиката в мозъка ми и накрая, след известно горделиво мълчание от негова страна, покана за среща.

В последните, виртуално разменени думи, не се въздържах да го провокирам и споделих, че вероятно ще искам секс веднага, ако се харесаме (ако го харесам). А той не го забрави… И ми го припомни.

И така…

Изкъпвам се, гримирам се малко по-силно от обичайното, качвам се на кабриолета и със солидно закъснение най-накрая се явявам в ресторантчето, където той отдавна ме чака.
Не проявява недоволство, напротив, изглежда впечатлен.
Надхвърлила съм очакванията му (не съм фотогенична).
Почти интимно ръкостискане и сядаме, поръчваме си, пием – той фреш, аз вино.
4 часа говорим, искрящи погледи, таящи закана, сладка закана…
Харесва ми – фини черти, младежка прическа, лъха увереност и лека тайнственост…

Трябва да ставаме, заведението затваря – малко след полунощ е.
Аз се разколебавам – всичко е предизвестено, охлажда ме този факт… Зная, че с излизането той ще ме прегърне, ще се опита да ме целува, да опипва тялото ми… Искам различен сценарий, но нямам идея какво да сторя, нито ми харесва да манипулирам събитията.
Излизаме, пред входа на заведението той ме прегръща, целува ме по устата, аз се дърпам – не чувствам приятен вкус след храната и виното, но това не изглежда да го смущава. Целува ме настоятелно, по врата, по ухото, пуска ръцете си по тялото ми, с едната намира гърдите ми…
Ах, този сценарий!

Отдръпвам се леко и питам какво предлага да направим, а той решава, че е най-добре да се отправим към най-далечния край на града, аз отказвам – малка доза съмнение в почтеността му, но най-вече гигантската загуба на време в пътуване – време, в което се губи момента…
Отиваме съвсем на близо, в уютно местенце с приятна нощна гледка.
Още с влизането той се шмугва в банята, а след излизането му – и аз.
Готови сме.
Не искам по сценарий!
Но нищо не правя.
Той ме прегръща права и отново целувките, този път с целия език в устата ми – не е лошо. Съблича единствената ми блуза, разкопчава сутиена (доволен е, че от раз е успял, сякаш е загубил тренинг…), разголва гърдите ми. Аз се извивам като дъга назад. Той харесва това и алчно ги напада с език и зъби, леко, без да причинява болка.
Ръцете му разкопчават сложната система от копчета на финия ми вълнен панталон. Помагам му, иначе мигът е обречен…
Издърпва го трескаво и го захвърля настрани. Оставя черните дантелени бикини. Като че ли има намерение да ме изненада приятно с нетривиална увертюра?
Той не сваля дрехите си, само снежно бялата риза, която цяла вечер приковаваше погледа ми – издути бицепси, опната до краен предел материя по тях, добре оформени гръдни мускули… как да откажеш…?

Хваща ме за голите рамене и ме избутва на дивана. Напада хищно, шари по цялото тяло, после, изведнъж, сменя решението си и бързо издърпва бикините ми надолу. Оставам съвсем гола. Той дразни клитора с пръст, но аз не умея да чакам, стигне ли се до там…
Разкопчавам колана му, за секунди дънките изчезват, появява се ярко червен слип. Отдавна не бях виждала такъв… Отпред е издут, не го докосвам там, целувам бедрата му, както е изправен на колене до мен, галя корема и гърдите му, целувам зърната , те са вкаменени…
Той не оставя клитора ми на мира! Не мога повече.
Трябва да влезе вътре. Искам го вътре, подлудява ме така прилежно прибран в слипа, няма работа там!
Изваждам го с едно движение, той е вертикален, пулсиращ, грапав от вените и много горещ…

To be continued…
Очаквайте продължението…

Отговор