за моя секс, суинг, тройки, групи и всичко забавно, което правя…

Как една превръзка променя всичко

секс, sex, тройка с двама мъже и една жена, чукане, анален секс, ебане, страст, спомени, еротика

Първата ми тройка с двама мъже

Обещах да разкажа за първия ми секс с двама мъже.
Случи се 2-3 месеца след силното изживяване на тройката с приятелката ми.

През цялото това време моят партньор ме човъркаше: кой мъж бих искала, кой от неговите приятели, за да не разчитаме на случайни хора… Как си представям обстановката, искам ли първо с него да започна, или предпочитам да си поиграя първо с другия… Да се разберем предварително дали ще има анален секс, дали искам да ми направят „сандвич“, това възбужда ли ме много…
Дърпах се цели 2 месеца, някак не бях готова – когото и да си представех, все нещо му имаше, я не ми харесва на външен вид, я нещо в поведението му ме дразни…

Дърпах се, но накрая кандисах (партньорът ми има силната способност да внушава нужди).

Един ден той ме предупреди, че негов много добър приятел ще ни дойде на гости вечерта.
Аз се разбързах в работата, исках да се прибера навреме. Колегите ми даже забелязаха и започнаха да ме разпитват дали всичко е наред, че нещо не съм изглеждала добре…
Бях в треска. Опитвах се да си наложа, че бързането и вълнението няма да помогнат, най-много да направя някоя нелепа грешка.

Някак, без да помня, се прибрах, направих си разни обезкосмяващи процедури и влязох в банята. Вече беше вечер.
Докато се къпех, на вратата се позвъни. Аз отидох да отворя на мъжа си по хавлия, но с обилно стичаща се от мен вода.
Беше приятелят му.

Сърцето ми щеше да изскочи.

Извиних се смутено, помолих го да се настани сам в хола и се шмугнах в банята.
Трескаво довърших къпането, избърсах се и си сложих тънка рокля с презрамки. Без бельо.

С още съвсем мокра коса и плъзгащи се по настръхналата ми кожа капки влязох при госта.
Не знаех какво да кажа, нито къде да седна, нито как, нито дали да си кръстосам краката, или да ги оставя един до друг. Не можех да мисля концентрирано за нищо.
Той говореше нещо, правеше ми комплименти, подари ми роза.

И, слава богу, в този момент чух изщракването на ключовете в бравата на входната врата. Моят мъж си беше дошъл. Ах, какво облекчение!
Изтичах навън запъхтяна, сякаш съм изминала 10 километра, прегърнах го изненадващо бурно и едва тогава успях да се съвзема.

Двамата заедно влязохме при госта.

Не помня как точно и кой точно започна, не помня и дали е имало много встъпителни изречения… Помня само че се озовах между двама мъже, които искаха тялото ми.

Обгръщаха ме като 2 лози, пускаха филизите си до всяка точка на горещата ми плът, пареха ме с дъха си и ме караха да настръхвам…
Не зная кой от двамата завърза очите ми.
От този миг вече не знаех и не исках да знам кой какво ми прави…
…Дори когато усетих един, а после два пръста в дупето си, нежно намазване с лубрикант и хлъзването на твърд член в тесния отвор.

В един миг, не зная кога, бях обърната по гръб върху члена, който се беше впил в ануса ми, и в мен влезе другият, още по-твърд и голям.

Добре бяха разпределили ролите си.

Мъжът отгоре ме чукаше настървено, защото гледката на другия, впил се в тялото ми член, го побъркваше. Свърши ужасно бързо първия път. След това се опитаха да се разменят, но дори и току-що свършил, беше прекалено голям за малкото отверстие.
Продължихме с другия мъж, въпреки че, както неведнъж бях установявала, за мен аналният секс е по-добър като еротична фантазия…
Той скоро свърши, а аз вече се бях настроила за почивка, когато усетих зад мен големия член, който напираше, настойчиво искаше отново вътре…
И аз му дадох…

Нямаше умора! Как само отмерваше ритъма, мощно, като биене на тъпан, стиснал здраво меките части над дупето ми.
Този път беше дълго, променяхме позите. Аз все така не виждах нищо, но усещах по-силно. Той беше страстен и нежен, пиех от неговото желание, опиянявах се, не исках да се отдели от мен никога.

…….

Както всички знаем, хубавите неща свършват най-бързо… така беше и в този случай.
Цялото преживяване ми се стори сън, изсънуван за части от секундата, отлетял и все пак завинаги в мен.

Когато махнаха превръзката от очите ми, в първия момент изпитах отвращение от реалния свят. Не го исках. Мислех си, че винаги вече ще правя любов с превръзка на очите. Не исках да виждам,…. моля ви,… върнете ми превръзката…!!!

Следва: Когато инстинктите крещят…

Отговор