за моя секс, суинг, тройки, групи и всичко забавно, което правя…

Аз, той и… тя

sex, секс, тройка, две жени и мъж, мъж и две жени, чукане, ебане,

Тройка с жена

Идеята да включим още един човек в нашия секс се оформи напълно в края на лятото. Една вечер си дразнехме въображението взаимно и изброявахме приятелите, с които бихме искали да го направим. В началото никой от нас не искаше да си признае кого точно от приятелския кръг на другия си е харесал.
В края на краищата той се престраши и сподели, че моя много добра приятелка му е на сърцето. Тя е хубава, стройна, с дълга кестенява коса и тъмни изразителни очи с големи ириси. Лицето й е нежно, с малка брадичка и приятни устни, ръцете й имат най-тънките китки, които съм виждала.

Същата тази вечер, обаче, се оказа, че негово бивше гадже летува наблизо и той я покани да се видим. Мадамата беше приятна особа, интелигентна, с весел нрав и престижна работа. Претекстът беше да се видим и да поиграем карти. Той се опита да прокара идеята за игра с разсъбличане, но срещна категоричен отпор. Аз не знаех как да съдействам и си траех, за да не подплаша сърната…
След картите излязохме на балкона, той продължаваше с опитите да я предразположи, но скоро стана ясно, че нямат перспектива.

Докато тя пушеше на балкона, ние се изчукахме набързо в банята, безутешни във фантазиите си. След нейното тръгване – отново, още по-напрегнато и незавършено.

Тази вечер изигра своята роля.
След няколко месеца на фантазии и бурен секс помежду ни, аз поканих моята приятелка на гости.
Тя не подозираше нищо. Харесваше мъжа ми много и винаги ми е казвала, че съм попаднала на много добра партия. Бях сигурна, усещах, че няма да имам проблеми с привличането й за каузата.

Бидейки красавица, тя бе обект на интерес от страна на фотографи и същата вечер ни беше донесла нова фотосесия. Седнахме тримата да я разгледаме. Мъжът ми я обсипа с комплименти, от които на нея й стана много хубаво.
Пихме малко и по едно време аз направих знак на мъжа ми да се оттегли.

Беше ми притеснено, въпреки всичко – въпреки подготовката ми и близостта между нас. Не знаех как да започна…
Изведнъж се сетих, че тя ми беше разказвала за едно свое преживяване с двама мъже… Отдавна – във вана, пълна с шампанско и розови листчета.

Припомних й го и тя сякаш омекна още повече, беше й приятно да говорим за това. Когато свърших със спомените, тя вече знаеше какво ще я попитам. И ми отговори, без да чуе въпроса: „Харесвам мъжа ти и бих се радвала да опитаме заедно“.

Камък ми падна от сърцето.

След малко мъжът ми влезе при нас… без да пита, разбра какво става, пусна приятна музика и отиде при приятелката ми.

Започна бавно да я съблича докато я целуваше по врата, ухото…
Съблече я съвсем гола.
После с нейна помощ и той свали дрехите си, издърпа я леко по средата на стаята. Започнаха да танцуват.

Не помня колко се въртяха в ритъма на мелодията, прилепили голите си тела плътно, не помня ръцете му колко пъти минаха през дупето й, колко пъти го стиснаха, колко пъти погали зърната й мимоходом…

В един момент се озоваха напречно на разгънатия диван. Тя – облегната на стената, а той – върху нея.
Това, че тя беше неразположена, не пречеше на никого.

Аз само гледах.

Той беше бавен и внимателен. Вкарваше го с леко, естествено движение на ханша, без да помръдва нито една друга част от тялото си.
Красива гледка.

Исках да гледам.

Нагонът му скоро започна да надделява, той сграбчи гърдите й, вдигна темпото. Скоро започна бясно и мощно чукане, на което тя отвръщаше със стонове.
Кръв започна да облива чаршафа на дивана.
Той вече не можеше да бъде спрян…
След още няколко мощни и напрегнати движения, в които участваше всяко мускулче от тялото му, той свърши. Познах го по спазматичното извиване на гръбнака му назад.

Тя не беше свършила, все още беше много възбудена. Помислих си, че не бих могла да играя еротични игри с приятелката ми от детинство, с която катерехме дърветата, правехме пакости на съседите и ни наказваха заедно…

След като я настанихме да си легне, ние двамата правихме любов.
Аз имах някаква особена тежест от преживяното, въпреки цялата предварителна нагласа. Нещо ми пречеше да дишам свободно.
Той успя да го премахне…

Следва: Как една превръзка променя всичко

Отговор