за моя секс, суинг, тройки, групи и всичко забавно, което правя…

Оригинали на Вашите секс разкази

История 2 от Мелиса Планк

Няколко седмици след рождения ден на Щефан, бяхме поканени на излет с няколко приспивания в хижа високо в планината. Тъй като вече статуса ми в семейството беше повече като приятелка на Щефан ,а не като детегледачка, изобщо и не се постави въпроса дали ще ходя с Щефан или не. Малкия беше поверен на майката на Щефан, с обяснение ,че му трябва помощ за някакви презентации и ще съм му от полза.
Имахме няколко дни за приготвяне. Щефан ми забрани да си приготвям дрехите сама , той искаше да ми приготви всичко и да не се съпротивлявам. Както се досещате всички дрехи който приготви той , бяха слабо казано доста предизвикателни дори и за дискотека, камоли за излет…
Денят за тръгваме дойде и още рано сутринта се качихме в колата и тръгнахме към планината.Още когато се качихме в колата, Щефан започна да ми говори, как трябва да съм послушна през следващите няколко дни и да правя всичко което той ми каже, досещате се , в сексуален аспект… И ако съм, ще бъда възнаградена богато…
Колкото и да ми беше неприятно в началото , вече започнвах да свичквам с мисълта ,че Щефан иска секс от мен и в много случай малко по- твърд.И най вероятно съм тук при него , точно поради причината ,че съм млада и той си е мислил още от самото начало какво ще прави с мен…
Хижата не беше голяма. Имаше място само за седемте семейства, които бяхме. Още тогава ми стана малко неприятно, но и забавно ,че бях единствената жена под около 30.
Всички бяха или колеги на Щефан или семействата им. Единият от колегите беше и този с който трябваше да правя секс на рождения ден на Щефан.
Навън беше тъмно и се разбрахме да си оправим стайите и след час да вечеряме заедно. Още от влизането ми в стаята ни , Щефан ми се нахвърли и след няколко минутки бях гола на голямото легло ,а той върху мен. Беше прекалено възбуден , а пък и найстина здраво ме натискаше и свърши за няколко минути.
Вечеряте мина плавно. След нея се задаваше игра на покер….

Първите няколко часа минаха бързо, Някой се умориха и се прибраха по стайте. Останхме Щефан, двама негови колеги, сред които моя „любовник“ от рождения ден на Щефан и още една жена,чиито мъж беше отдавна заспал и аз.
Скоро парите на жената свършиха и на Щефан бяха на превършване и не знам дали бяха говорили преди това, но жената каза ,че дава себе си за една нощ като залог и разбира се Щефан направи същото с мен. Досещате се ,че двамата загубиха, наушким или не, но след няколко минутки аз вече бях в стаята на единия колега.Каза ми да се съблека пред него и да му духам. Направих го, клекнах и без да се съпротивлявам започнах да правя свирка на мъжа.След няколко минути, той ме хвана за ръка и ме поднесе под душа. Започна да ме целува, първо по устата ,после врата,гърдите и бавно слезе на долу. Топлата вода обливаше телата ти,аз започнах да стена а той продължаваше настървено да ме целува.Скоро не можеш да се сдържам и свърших под душа. Докато се съвзема той ме беше подпрял на стената и бавно си вкарваше члена в мен. Когато беше вътре, започна да усилва темпото, докато в един момент, ми го набиваше ужесточено.След няколко секудни започна да си играе с ануса ми и независимо,че го предопредих че там мога, той си вкарваше един след друг пръстите. След малко си изкара члена и го вкара пак в мен ,но този път в ануса ми. Бях доста възбудена и не почувствах болка.Когато усети,че ще свърши,спря и го изкара рязко. Заведе ме на леглото. Седнах в единия му край и започнах да му духам отново.След мунитка,той започна да облиза устата ми и лицето ми със сперма.Когато приключи, си облече дрехите и излезе от стаята. Аз отидох под душа да се изчистя. В следващия миг две ръце ме хванаха силно отзад и ме претиснаха към стената.Това беше…..

*Очаква ни продължение 🙂 (бел.ред.)

История от Мелиса Планк

Здравейте.
Като начало искам да кажа ,че историята ми е напълно истинска и много ми се иска да бъде побликувана, защото се нуждая от много специфичен съвет.
Съжалявам ,ако съм много описателна на моменти, винаги съм била такава.
Като начало коя съм аз?!
В момента съм на 19 години и работя като АуПеър в Германия.Това е помощник и детегледач,като живея при семейството и съм като част от него.След като завърших ,реших да се насоча към Германия и ми трябваше немски език и най-добрият начин,които много хора ми казваха е чрез тази работа.
Подадох си молба и си намерих семейство.Мъж и дете.Живеещо в малко селце.Успях да си пиша няколко писма с тях и реших да пробвам при тях да живея.
След няколко дни летях към Германия и на летището се срещтнах с мъжа.Поради ранния си брак ,сега беше необичайно млад само 29 с дете на 8 години.Още там ми стана необикновенно приятно от неговата копмания и да си кажа ,честно още тогава ми се появиха мисли за други неща 🙂 . Докато пътувахме започнахме да си говорим,с моито стотина думи успях да му обясня ,малко за мен ,но се опитвах той да говори повече,защото бях безкрайно притеснена.
След около час път вече бяхме пред къщата,в коята щях да живея.В сравнение с тристайния панелен апартамен,в който живеех до сега това беше като палат.Голяма къща на два етажа и половина с голяма градина с езерце. Стаята ми се намираше на последния етаж ,като беше може би по голяма от целия ни апартамнт.Единствено бянята и тоалетната бяха в ремонт ,затова трябваше да ползвам на долния етаж.Тъй като все още беше ранен следобед ме разведе из къщата и селцето където живеят.По късно се запознах със сина му и ми обясни какво имам да правя.Първите няколко седмици минаха мигновенно, започнах да ходя на немски курс и малко по малко започвах да говоря все по свободно.
Времето беше все още топло , но имах един голям проблем.Докато в Бъглария всички ходят доста свободно и доста предизвикатлено , аз не трябваше да бъда така,обаче всичките ми дрехи бяха такива. И докато започнах да си купувам по сносни дрехи бях най атрактивното момиче в селото , най вероятно.За зла участ започнах да забелязвам ,че и мъжът(Щефан) започва да ме заглежда.
Към края на втория месец,работата беше вече мн ленса за мен и имах много време да си уча ,но и започнаха да ме похождат приятни мисли за секс. В България оставих приятеля ми с който водихме доста активен полов живот и единствено в началото ,с много работа не ми се мислише за такива неща.Но тялото ми си е тяло и започнах почти всяка вечер да мастурбирам с стаята,като понякога го правих и из други стаи,като няма никой. Огромния Фал беше един следобед,когато се къпах ,все още не в моята баня и бях само хавлия на главата и отивах на горе по стълбите.Не бях чула ,че Щефан си е у дома и се спречихме на стълбите.Той беше напълно втрещен като ме видя и аз не по малко.Бързо се скрих в стаята си, облякох се и отидох да му се извиня.Той ми каза,че нямалко проблем , просто от години не е виждал толкова красота.Аз леко се изчервих и тогава той ме целуна.Не се съпротивих аму отвърнах.Не спряхме до там ,а го направихме направо на масата за ядене в трапезарията.Вечерта когато малкия спеше,Щефан почука в вратата ми и без чаха нахлу и започнахме пак да се натискаме.За цялата вечер го направихме поне 3 пъти.
Не можех да повярвам,какво се случва. НО ми харесваше затова просто се наслаждаваш.От тогава минаха 6 месеца и все още сме заедно сексуално.Тук започва ,моето притеснение.В началото всичко беше добре и беше много романтично.НО постепенно,той искаше от мен да му правя орална любов,не само в леглото,а в колата,на офиса му, като сме в някой магазин в съблекалнята.СЛед това започна да ме „чука “ грубо и вече не правеше любов с мен,Бях неговата секс игразчка.Каквото и да си мислите за мен, аз не съм толкова отворена и тези груби действия не ми харесват.
Капака на всичко беше преди три седмици ,когато имаше парти в къщата , по случай рождения ден на Щефан.Бяха само възрастни.Няколко колеги на Щефан и техните жени.Към полунощ започнахме да играем някаква игра,в коята мъжете слагат ключовете си в купа и след това жените си взимат ключ без да гледат и трябва да правят секс с притежателя на ключовете.Аз бях тотално против , но бях пийнала повече и Щефан ме накара да тегля.Падна ми се негов близък приятел,който ме хвана за ръката и ме занесе в една от стаите.без да ме пита ме съблече и ме накара да му духам.СЛед това съвсем грубо ме обурна с гръб и ме изчука.Свърши на гърба ми ,но вместо да се облича, отиде да отвори вратана на някой.Тогава влязоха още трима и Щефан.Знаете какво ми се случи тогава, не исках да бъде с толкова хора и беше много брутално за мен. Но Щефан дори се забалвяваше.На другия ден Щефан се правече,ченищо не се е случило.Опитах се да говоря с него ,а той ми каза просто, че ако не ми харесва,мога да си ходя в България.Проблема е,че започнах да уча и той ми плаща таксите както и ми дава допълнителни пари ,почти за всичко което искам.ТОва което не мога да разбера,е какво да правя.ДАри да го оставя и да си търся нещо друго или да се оставя в ръцето му и да продължа да уча и да бъда издържана поне за сега.Знам ,че някой ще кажат, Голяма си Курва или нещо подобно.Но съм убедена ,че много други щяха също да го напрвят.
Благодаря.