за моя секс, суинг, тройки, групи и всичко забавно, което правя…

Вашите секс разкази на 4etivo@gmail.com

секс разкази, секс истории, секс спомени

Секс историите, които пратихте...

ХИЖАТА
История от Мелиса Планк

Няколко седмици след рождения ден на Щефан бяхме поканени на излет с няколко преспивания в хижа високо в планината. Тъй като вече статусът ми в семейството беше повече като приятелка на Щефан, а не детегледачка, изобщо не се и постави въпросът дали ще ходя с Щефан, или не. Малкият беше поверен на майката на Щефан с обяснение, че му трябва помощ за някакви презентации и ще съм му от полза.
Имахме няколко дни за приготвяне. Щефан ми забрани да си приготвям дрехите сама, той искаше да ми приготви всичко и да не се съпротивлявам. Както се досещате, всички дрехи които приготви той, бяха, слабо казано, доста предизвикателни дори и за дискотека, камо ли за излет…
Денят за тръгваме дойде и още рано сутринта се качихме в колата и тръгнахме към планината. Още когато се качихме в колата, Щефан започна да ми говори, как трябва да съм послушна през следващите няколко дни и да правя всичко, което той ми каже – досещате се – в сексуален аспект… И ако съм, ще бъда възнаградена богато…
Колкото и да ми беше неприятно в началото, вече започвах да свичквам с мисълта, че Щефан иска секс от мен и в много случаи по-твърд. И най вероятно съм тук при него точно поради причината, че съм млада и той си е мислил още от самото начало какво ще прави с мен…
Хижата не беше голяма. Имаше място само за седемте семейства, които бяхме. Още тогава ми стана малко неприятно, но и забавно, че бях единствената жена под 30.
Всички бяха или колеги на Щефан или семействата им. Единият от колегите беше този, с когото трябваше да правя секс на рождения ден на Щефан.
Навън беше тъмно и се разбрахме да си оправим стаите и след час да вечеряме заедно. Още при влизането ми в стаята ни, Щефан ми се нахвърли и след няколко минути бях гола на голямото легло, а той – върху мен. Беше прекалено възбуден и наистина здраво ме натискаше – свърши за няколко минути.
Вечеряте мина плавно. След нея се задаваше игра на покер….

Първите няколко часа минаха бързо. Някои се умориха и се прибраха по стаите. Останахме: Щефан, двама негови колеги, сред които моя „любовник“ от рождения ден на Щефан, още една жена, чийто мъж беше отдавна заспал, и аз.
Скоро парите на жената свършиха и на Щефан бяха на превършване, и не знам дали бяха говорили преди това, но жената каза, че дава себе си за една нощ като залог. Щефан направи същото с мен. Досещате се, че двамата загубиха – наужким или не, но след няколко минути аз вече бях в стаята на единия колега. Каза ми да се съблека пред него и да му духам. Направих го – клекнах и без да се съпротивлявам започнах да правя свирка на мъжа. След няколко минути той ме хвана за ръка и ме заведе под душа. Започна да ме целува: първо по устата, после врата, гърдите и бавно слезе на долу. Топлата вода обливаше телата ни, аз започнах да стена, а той продължаваше настървено да ме целува. Скоро вече не можех да се сдържам и свърших под душа.
Докато се съвзема, той ме беше подпрял на стената и бавно си вкарваше члена в мен. Когато беше вътре, започна да усилва темпото, докато в един момент ми го набиваше ожесточено.След няколко секудни започна да си играе с ануса ми и независимо, че го предупредих, че там не мога, той си вкарваше един след друг пръстите. След малко си изкара члена и го вкара пак в мен, но този път в ануса ми. Бях доста възбудена и не почувствах болка. Когато усети, че ще свърши, спря и го изкара рязко. Заведе ме на леглото. Седнах в единия му край и започнах да му духам отново. След минутка, той започна да облива устата ми и лицето ми със сперма. Когато приключи, си облече дрехите и излезе от стаята. Аз отидох под душа да се изчистя. В следващия миг две ръце ме хванаха силно отзад и ме претиснаха към стената. Това беше…

*Очаква ни продължение 🙂 (бел.ред.)

ЩЕФАН
История от Мелиса Планк

Здравейте.

Като начало искам да кажа, че историята ми е напълно истинска и много ми се иска да бъде публикувана, защото се нуждая от много специфичен съвет.
Съжалявам, ако съм много описателна на моменти – винаги съм била такава.

Като начало коя съм аз?!

В момента съм на 19 години и работя като О Пер в Германия. Това е помощник и детегледач, като живея при семейството и съм като част от него.
След като завърших, реших да се насоча към Германия и ми трябваше немски език. И най-добрият начин, който много хора ми казваха, е чрез тази работа.
Подадох си молба и си намерих семейство. Мъж и дете. Живеещо в малко селце. Успях да си пиша няколко писма с тях и реших да пробвам при тях да живея.
След няколко дни летях към Германия и на летището се срещнах с мъжа. Поради ранния си брак, сега беше необичайно млад – само 29, с дете на 8 години. Още там ми стана необикновено приятно от неговата копмания и да си кажа, честно още тогава ми се появиха мисли за други неща 🙂 .
Докато пътувахме започнахме да си говорим. С моито стотина думи успях да му обясня, малко за мен, но се опитвах той да говори повече, защото бях безкрайно притеснена.
След около час път вече бяхме пред къщата, в която щях да живея.
В сравнение с тристайния панелен апартамен, в който живеех до сега, това беше като палат. Голяма къща на два етажа и половина с голяма градина с езерце. Стаята ми се намираше на последния етаж и беше може би по-голяма от целия ни апартамнт. Единствено банята и тоалетната бяха в ремонт, затова трябваше да ползвам на долния етаж.
Тъй като все още беше ранен следобед, той ме разведе из къщата и селцето, където живеят. По-късно се запознах със сина му и ми обясни какво имам да правя. Първите няколко седмици минаха мигновено. Започнах да ходя на немски курс и малко по малко започвах да говоря все по-свободно.
Времето беше все още топло, но имах един голям проблем. Докато в Бъглария всички ходят доста свободно и доста предизвикатлено, аз не трябваше да бъда така, обаче всичките ми дрехи бяха такива. И докато започнах да си купувам по-сносни дрехи, бях най-атрактивното момиче в селото, най-вероятно.
За зла участ, започнах да забелязвам, че и мъжът (Щефан) започва да ме заглежда.
Към края на втория месец, работата беше вече много лесна за мен и имах много време да уча, но и започнаха да ме похождат приятни мисли за секс.
В България оставих приятеля ми, с който водихме доста активен полов живот и единствено в началото, с много работа, не ми се мислише за такива неща.
Но тялото ми си е тяло и започнах почти всяка вечер да мастурбирам в стаята, като понякога го правех и из други стаи, като няма никого. Огромния фал беше един следобед, когато се къпех, все още не в моята баня, и бях само с хавлия на главата. Отивах нагоре по стълбите. Не бях чула, че Щефан си е у дома, и се спречкахме на стълбите. Той беше напълно втрещен като ме видя и аз не по- малко. Бързо се скрих в стаята си, облякох се и отидох да му се извиня.Той ми каза, че няма проблем, просто от години не е виждал толкова красота. Аз леко се изчервих и тогава той ме целуна. Не се съпротивлявах, а му отвърнах. Не спряхме до там, а го направихме направо на масата за ядене в трапезарията.
Вечерта, когато малкия спеше, Щефан почука на вратата ми и без да чака нахлу и започнахме пак да се натискаме. За цялата вечер го направихме поне 3 пъти.
Не можех да повярвам, какво се случва. Но ми харесваше, затова просто се наслаждавах.
Оттогава минаха 6 месеца и все още сме заедно сексуално.

Тук започва моето притеснение.
В началото всичко беше добре и беше много романтично. Но, постепенно, той искаше от мен да му правя орална любов – не само в леглото, а в колата, в офиса му, като сме в съблекалнята на някой магазин.
След това започна да ме „чука“ грубо и вече не правеше любов с мен. Бях неговата секс играчка.
Каквото и да си мислите за мен, аз не съм толкова отворена и тези груби действия не ми харесват.

Капакът на всичко беше преди три седмици, когато имаше парти в къщата, по случай рождения ден на Щефан. Бяха само възрастни. Няколко колеги на Щефан и техните жени. Към полунощ започнахме да играем някаква игра, в коята мъжете слагат ключовете си в купа и след това жените си взимат ключ без да гледат и трябва да правят секс с притежателя на ключовете. Аз бях тотално против, но бях пийнала повече и Щефан ме накара да тегля. Падна ми се негов близък приятел, който ме хвана за ръката и ме заведе в една от стаите.
Без да ме пита, ме съблече, и ме накара да му духам. След това съвсем грубо ме обърна с гръб и ме изчука. Свърши на гърба ми, но вместо да се облече, отиде да отвори вратата на някой.
Тогава влязоха още трима и Щефан. Знаете какво ми се случи тогава, не исках да бъде с толкова хора и беше много брутално за мен. Но Щефан дори се забавляваше.
На другия ден Щефан се правече, че нищо не се е случило. Опитах се да говоря с него, а той ми каза просто, че ако не ми харесва, мога да си ходя в България.

Проблема е,че започнах да уча и той ми плаща таксите, както и ми дава допълнителни пари, почти за всичко, което искам.
Това, което не мога да разбера, е какво да правя.
Дали да го оставя и да си търся нещо друго, или да се оставя в ръцето му и да продължа да уча и да бъда издържана поне за сега.

Знам, че някои ще кажат: „Голяма курва си!“, или нещо подобно. Но съм убедена, че много други щяха също да го направят.

Благодаря.